Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στους Βρεφικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ασπροπύργου

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτριο Καγιά επισκέφθηκαν  τους Βρεφικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της πόλης.

Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές, γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, που προετοίμασαν τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς έκλεψαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα γονιών και καλεσμένων. Τόσο τους λιλιπούτιους φιλοξενούμενους των Βρεφικών Σταθμών όσο και τους μαθητές των ΚΔΑΠ περίμεναν εκπλήξεις και συμβολικά δώρα με τα πρόσωπα τους να γεμίζουν χαμόγελα και ευτυχία.

Τόσο ο Πρόεδρος, κ. Παπαδόπουλος όσο και ο Αντιπρόεδρος, κ. Καγιάς ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές και ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς για τη σπουδαία τους δουλειά αλλά κυρίως τους  γονείς για την εμπιστοσύνη του δείχνουν στις δομές του Δήμου, ενώ παράλληλα μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου, κ. Νικόλαου Μελετίου για Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Τις γιορτές τίμησαν με την παρουσία τους , οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Παντελής Σαββίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top