«Οι Καλικάντζαροι στη Νήσο της Ανακύκλωσης», έφεραν «Πανικό» στο Κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί με αυτά κι οι καλικάντζαροι ανέβηκαν στο  Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», δημιουργώντας «πανικό». Γεμάτοι πειράγματα, σκανταλιές και ευτράπελα, κάλαντα και ιστορίες.  Όμως, αυτή τη φορά, εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα στολίδια και τα γλυκά, σκόνταψαν μπροστά σε σκουπιδο-εμπόδια… Κάτι έπρεπε λοιπόν να γίνει, να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα …

Στη διαδραστική Μουσικοθεατρική Παράσταση, με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που φιλοξένησε η ΚΕΔΑ ενόψει των γιορτινών ημερών, χάριν των παιδιών των ΚΔΑΠ, αλλά και όλης της πόλης, ο «Γαλαξίας» κυριολεκτικά πλημμύρισε από κόσμο. Εκατοντάδες παιδιά,  μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν βιωματικά σε αυτήν την χριστουγεννιάτικη περιβαλλοντική παράσταση, ψυχαγωγήθηκαν ακούγοντας παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, αλλά έμαθαν και  για τα οφέλη της ανακύκλωσης.  

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον θίασο,  που χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα διασκεδαστικό αλλά και εκπαιδευτικό θέαμα καθώς και όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Τόνισε ότι,  «Η εμπιστοσύνη, που δείχνετε απέναντι στις δομές του Δήμου, μας δίνει δύναμη και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε μαζί με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου,  να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά της πόλης μας.»

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας της Βουλής, κ. Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Παντελής Σαββίδης και Δημήτριος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και ο πολιτευτής της Δυτικής Αττικής της ΝΔ, κ. Ανδρέας Τσώκος.   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top