Συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου στην Ημερίδα «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή: Προκλήσεις και Προοπτικές»

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών και το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο των Δημάρχων, πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή: Προκλήσεις και Προοπτικές» την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο – Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και της 2ης Αttica Green Expo. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο διαπρεπής ακαδημαϊκός κ. Χρήστος Ζερεφός.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ), κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για το Περιβάλλον, που υλοποιεί το δίκτυο ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και έχουν ενταχθεί 15 δημοτικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ανέφερε σχετικά: «Συμμετέχουμε ενεργά με τις Υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπά μας σε δράσεις για την κλιματική αλλαγή. Η ΚΕΔΑ προάγει σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Διευθύνσεις, πολιτικές και προγράμματα που απαιτούν οι σύγχρονες κοινωνίες, πόσο μάλλον αυτή του Ασπρόπυργου, που φιλοξενεί εκατοντάδες επιχειρήσεις ποικίλων δραστηριοτήτων».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top