Ηλιακός Κινητός Κινηματογράφος στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου στη Γκορυτσά με προβολή του ντοκιμαντέρ «Plastic Pioneers»

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος προσκαλούν όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν το Μυστήριο 168 Κινητός Ηλιακός Κινηματογράφος, που υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου και συγκεκριμένα της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις -ΚΕΔΑ, με την 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, και το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, δράση που υποστηρίζεται από την Περιφέρειας Αττικής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις».

Δίνοντας ένα ισχυρό περιβαλλοντικό μήνυμα, με τη χρήση ενός σύγχρονου πλανόδιου ηλιακού κινηματογράφου, τη Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00 στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου στη Γκορυτσά θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Plastic Pioneers», σε σκηνοθεσία του Mike Wafer. Ένα ντοκιμαντέρ, ένα ταξίδι στους κοραλλιογενείς υφάλους, σε εκείνα τα σημεία συγκέντρωσης καρχαριών και θαλάσσιων πουλιών για να συνειδητοποιήσουμε τον τεράστιο κίνδυνο από τη μάστιγα του πλαστικού που κατακλύζει κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής.

Η είσοδος στην προβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top