Τα ΚΔΑΠΑΚΙΑ Ασπροπύργου έζησαν «Μπερδέματα στη Φύση»

Ένα ακόμα διαδραστικό Μουσικό Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις Δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΔΑΠ) με τίτλο: «Μπερδέματα στη Φύση».

Όλα τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση της θεατρικής ομάδας και των εκπαιδευτικών τους κατανόησαν τη σημασία της οικολογικής ισορροπίας μέσα από τα τραγούδια και το θεατρικό παιχνίδι. Οι μικροί φίλοι απέκτησαν βασικές γνώσεις για τον θαμαστό κόσμο της φύσης και ανέπτυξαν αγάπη για το περιβάλλον, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητά τους με όσα έμαθαν ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας τα δικά τους ανακυκλώσιμα γλαστράκια.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: « Το περιβάλλον και η προστασία του είναι ένα ζήτημα για το οποίο οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας και να τα ωθήσουμε να υιοθετήσουν οικολογικές συμπεριφορές μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και θεατρικά. Στην ΚΕΔΑ, επανειλημμένα υλοποιούμε περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο να φέρουμε το παιδιά μας ένα βήμα πιο κοντά στη φύση».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top