Σ. Μαυρίδη: Η ΚΕΔΑ δίνει ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ στον Δήμο

Για εμάς στην ΚΕΔΑ το διάγραμμα στα οικονομικά με τις πηγές χρηματοδότησης αποδεικνύει τον σεβασμό που δείχνουμε στα χρήματα του Δημότη. Η ΚΕΔΑ έχει ως βασική πηγή χρηματοδότησης του Δήμο Ασπροπύργου. Ο Δήμος χρηματοδοτεί τις δράσεις για τους δημότες. Αυτό δεν είναι αλήθεια, ή καλύτερα φέτος είναι η… μισή αλήθεια.

Στο διάγραμμα βλέπετε την επιχορήγηση του Δήμου (μπλε χρώμα), καθώς και τα χρήματα από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η ΚΕΔΑ

Γιατί φέτος, ο Δήμος θα διαθέσει τα ίδια χρήματα όπως και πέρσι, όμως εξασφαλίσαμε πόρους από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες στους δημότες για να τις μεγαλώσουμε για να τις ανακαινίσουμε.

Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτό που στην αγορά λέγετε «ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ».

ΚΑΙ είμαστε πολύ υπερήφανοι που  η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη έχει καταφέρει με την επιμονή,  την υπομονή και τις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει υποβάλει και έχουν εγκριθεί, να εξασφαλίζει επιπλέον επιχορήγηση για υπηρεσίες προς όφελος των Δημοτών.

Αυτή η «ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ» καταγράφεται με τον καλύτερο τρόπο στο διάγραμμα των οικονομικών που παραθέτουμε.

Διαφάνεια στα Οικονομικά

Οι δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ) χρηματοδοτούνται από τον Δημοτικό προϋπολογισμό καθώς και από συμμετοχή της ΚΕΔΑ σε Ευρωπαϊκά ή Ελληνικά προγράμματα. Όλες οι δαπάνες αρχικά εγκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο και στη συνέχεια από το Ελεγκτικό Συμβούλιο του Κράτους . Για εμάς στην ΚΕΔΑ είναι προτεραιότητα η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα οικονομικά και θέλουμε ακόμα και το τελευταίο ευρώ να πηγαίνει σε δράσεις προς όφελος των Δημοτών του Ασπροπύργου.

Back to top