Πλημμύρισε Κδαπάκια το Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου

Ένα άψογο Αθλητικό Φεστιβάλ διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου στο Μητροπολιτικό Πάρκο στη Γκορυτσά στις 28 & 29 Ιουνίου 2023.

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, γεμάτο αθλητικούς χώρους τα κδαπάκια Ασπροπύργου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά διάφορα αθλήματα και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές και το ταλέντο τους. Τα παιδιά πήραν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου τοξοβολίας, βόλεϊ, μπάσκετ, γκολφ, τένις καθώς και συμμετείχαν σε μαθήματα ζούμπα, αναρρίχησης και στον στίβο του survivor.

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, οι μικροί μαθητές διδάχτηκαν τις βασικές αρχές του κάθε αθλήματος και διασκέδασαν με τη ψυχή τους γνωρίζοντας μάλιστα και από κοντά καταξιωμένους αθλητές με σπουδαία καριέρα.

Ιδιαίτερη στιγμή του Φεστιβάλ ήταν ο αγώνας μπάσκετ 3 on 3 με παίκτες της ΟΣΕΚΑ σε αμαξίδια, οι οποίοι πέρασαν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός δεν σταματά ΠΟΤΕ ακόμα και αν έχεις κινητικά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος συμμετείχε μαζί με τα παιδιά σ’ όλες τις δραστηριότητες ενώ στη λήξη του Φεστιβάλ τόνισε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Μητροπολιτικό Πάρκο, το στολίδι της πόλης μας, όπου η Δημοτική Διοίκηση του Δημάρχου Νίκου Μελετίου σχεδίασε και υλοποίησε φιλοξενώντας ένα φεστιβάλ που αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία συμμετοχής των παιδιών μας σε αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Ευχαριστώ θερμά τους αθλητές κ.κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Ζώη Καράμπελα, Νίκο Κουτρούλη, Γιώργο Μακρή, Βασίλη Πανίδη, Γιάννη Χαλδαίο, Έλτον Κοτζαράι και Στάθη Παπαστάμο για την παρουσία τους σήμερα εδώ αλλά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.»

Στην αθλητική δράση έδωσαν το παρόν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παντελής Σαββίδης και Δημήτριος Παπαδόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος, κ. Σοφία Μαυρίδη όπου μαζί με τον Πρόεδρο μοίρασαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στη δράση.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top