Θεατρικό Διαδραστικό Παιχνίδι «Η πόλη των συναισθημάτων» στους Βρεφικούς Σταθμούς Ασπροπύργου

Μια ακόμα δράση πραγματοποίησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ) στους Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου, δίνοντας χαρά στους μικρούς μαθητές. Το θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι «Η πόλη των συναισθημάτων» συνάντησε τους μαθητές και τους ταξίδεψε σε ένα μαγικό προορισμό όπου η φαντασία συναντά την έκφραση.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενσαρκώσουν χαρακτήρες από το παραμύθι σε ένα θεατρικό παιχνίδι, εξερευνώντας τα διάφορα συναισθήματα που ζουν οι ήρωες, ενώ η διασκεδαστική περιπέτεια ολοκληρώθηκε με μια εικαστική κατασκευή όπου τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους συναισθηματικά «σπίτια». Χρησιμοποιώντας χρώματα, χαρτιά και ανακυκλώσιμα υλικά δημιούργησαν μια πόλη που αντικατοπτρίζει την ποικιλία των συναισθημάτων που ανακάλυψαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Είναι καθήκον μας μέσα από τα διαδραστικά παιχνίδια να ωθούμε τα παιδιά μας από αυτή την ηλικία να ανακαλύπτουν πράγματα και συναισθήματα. Σήμερα οι μαθητές μέσω της παιγνιοθεραπείας και της διασκέδασης αποχώρησαν από την «πόλη των συναισθημάτων» γεμάτοι εμπειρίες και δημιουργικές εκφράσεις συναισθημάτων».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Back to top