Περισσότεροι από 4.000 συμπολίτες μας στην «ομπρέλα» της ΚΕΔΑ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ανάληψη της προεδρίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ), από την κυρία Σοφία Μαυρίδη. Είναι λοιπόν επιβεβλημένο να παρουσιάσει η ΚΕΔΑ έναν ολοκληρωμένο απολογισμό του έργου των υπηρεσιών, των δομών των ωφελούμενων δημοτών μας.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς που έχει κάνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου.

Αυτό είναι το 3ο ενημερωτικό έντυπο της ΚΕΔΑ και αποφασίσαμε να αφήσουμε τους αριθμούς να… μιλήσουν.

Ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Μελετίου και η η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη

«Είναι ο πρώτος απολογισμός» τονίζει η πρόεδρος κα Σοφία Μαυρίδη μιλώντας για το έργο της ΚΕΔΑ και συνεχίζει: «Σκοπός του απολογισμού είναι να παρουσιάσει και να πληροφορήσει όλους τους δημότες Ασπροπύργου για το σημείο που έχουμε φτάσει τις δομές και τις υπηρεσίες. Εμείς κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον. Σχεδιάζουμε νέες δράσεις για να συνεχίζουμε να προσθέτουμε αξία στις υπηρεσίες της ΚΕΔΑ, αλλά και να δημιουργήσουμε νέα προγράμματα προς όφελος των ΔΗΜΟΤΩΝ».

Κερδισμένοι οι πολίτες

Η αλήθεια είναι ότι οι ΠΟΛΙΤΙΕΣ είναι κερδισμένοι από την αναβάθμιση των υπηρεσιών που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Δημότες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΕΔΑ, συρρέοντας μαζικά –  μπορούμε να πούμε – σε προγράμματα όπως αυτό για τα παιδιά και την απογευματινή απασχόλησή τους, που όλοι καλά γνωρίζετε με τα αρχικά ΚΔΑΠ.

ΘΕΛΟΥΜΕ:

  • Η ΚΕΔΑ να συνεχίσει να έχει στο επίκεντρο τον Δημότη, όλων των ηλικιών.
  • Η ΚΕΔΑ να συνεχίσει να δημιουργεί.
  • Η ΚΕΔΑ να συνεχίσει να προσφέρει.
  • Να συνεχίσει το έργο της και μετά τις Δημοτικές Εκλογές.

Έργο με θετικό πρόσημο

Οι Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν σε λίγους μήνες, δεν πρέπει να είναι το τέλος της ΚΕΔΑ, αλλά η συνέχεια του σημαντικού της έργου.

Ειδικότερα, για την πρόεδρο της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη, οι Δημοτικές Εκλογές πρέπει να είναι μία «νέα αρχή» και εξηγεί:

«Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μελετίου και όλους τους συνεργάτες έχουμε πετύχει πολλά στην ΚΕΔΑ και θέλουμε να συνεχίσουμε με ΝΕΑ πράγματα, ΝΕΕΣ υπηρεσίες και ΝΕΑ προγράμματα. Για όλους εμάς που θέλουμε έναν καλύτερο Δήμο, περισσότερες δράσεις και υπηρεσίες, ΝΕΑ προγράμματα και ακόμα περισσότερους Δημότες δίπλα μας, οι Δημοτικές Εκλογές είναι η αρχή και όχι το τέλος».

ΣΤΗΡΙΖΩ την ΚΕΔΑ

Πίνακας που δείχνει την ανάπτυξη της ΚΕΔΑ στη διάρκεια του χρόνου

Τίποτε δεν γίνεται χωρίς την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των πολιτών.

Εσείς οι πολίτες, οι Δημότες, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ τις δράσεις, ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ τις υπηρεσίες, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ τα παιδιά σας – ότι πιο πολύτιμο – σε εμάς.

Αυτή την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε στην ΚΕΔΑ.

Αποκαλυπτικοί οι αριθμοί

Σε έναν απολογισμό, τα διαγράμματα και οι αριθμοί λένε πάντα περισσότερα από τα λόγια. Δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς, τους Δημότες, να βγάλετε τα δικά συμπεράσματα. Δεν παραθέτουμε τα στοιχεία για να κοιτάξουμε το παρελθόν, αλλά για να δείτε τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον.

Αυτή τη δυναμική θέλουμε να αναδείξουμε στην ΚΕΔΑ και αυτή τη δυναμική θέλουμε να ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ.

Συνολικά περισσότεροι από 4.000 Δημότες Ασπροπύργου ωφελούνται από την ΚΕΔΑ, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Για παράδειγμα αν μία οικογένεια έχει δύο παιδιά στα ΚΔΑΠ, ολόκληρη η οικογένεια είναι στην «ομπρέλα» της ΚΕΔΑ, αφού τα παιδιά τους καλύπτονται από εξωσχολικές δράσεις χωρίς κόστος, συνεπώς οι ωφελούμενοι δεν είναι δύο, αλλά… τέσσερις.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τον απολογισμό της ΚΕΔΑ στο Newsletter3.

Back to top