Οι γιορτές στους βρεφικούς σταθμούς

Με πολλές εκπλήξεις και δώρα γιορτάζουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων και στους 3 Βρεφικούς Σταθμούς της ΚΕΔΑ. Τελευταίος σταθμός στη σειρά των εορταστικών εκδηλώσεων η 3ο Βρεφικός Σταθμός στην περιοχή Τρύπα Αλεπούς στην Γκόρυτσα που ξεκίνησε να λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη ευχαρίστησε κατά τη διάρκεια της γιορτής όλους όσοι εργάστηκαν νυχθημερόν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να ανοίξει ο σταθμός.

Τη γιορτή στον 2ο Βρεφικό Σταθμό τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Ι. Μελετίου όπου μαζί με την πρόεδρο της ΚΕΔΑ κα Σοφία Μαυρίδη, μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Δώρα μοίρασε η ΚΕΔΑ και στα παιδιά του 1ου Βρεφικού Σταθμού, όπου η διευθύντρια του σταθμού στο τέλος της εκδήλωσης μας επεφύλαξε μια έκπληξη.

Κοντά μας ήταν οι Ευχούληδες οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη χαρά που μας έδωσαν.


Παραθέτουμε την ομιλία της προέδρου της ΚΕΔΑ, κα Σοφίας Μαυρίδη

Αγαπητοί γονείς

Σας καλωσορίζω στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών

Πριν ξεκινήσει η γιορτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις οικογένειες που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στα χέρια μας.

Θέλω να γνωρίζετε ότι προσπαθούμε για το καλύτερο.

Η δουλειά που κάνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου στην οποία έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος στο θέμα των Βρεφικών Σταθμών είναι καθημερινή.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και εσείς υπάρχουν τεράστιες αλλαγές τον τελευταίο χρόνο.

Αλλαγές που δεν αφορούν μόνο στη βελτίωση των υποδομών του εξοπλισμού και την ασφάλεια των παιδιών, αλλά έχουν να κάνουν με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη υγειονομική τους κάλυψη.

Φυσικά είναι απαραίτητες και οι υποδομές και ο εξοπλισμός και η ασφάλεια, όμως με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, πετύχαμε να δώσουμε στα παιδιά περισσότερα ερεθίσματα.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό που καθημερινά δίνει αγώνα για να μάθουν τα παιδιά σας πράγματα, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν και τα ετοιμάζουν για τα επόμενο βήμα, τη σχολική τους ζωή.

Πιστεύω πολύ στον ανθρώπινο παράγοντα.

Πιστεύω ότι επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μπορούμε να αλλάξουμε πολλά και αυτό το αποδείξαμε τον τελευταίο χρόνο που ανέλαβα τη δομή των Βρεφικών Σταθμών. Μου το λέτε και εσείς οι γονείς.

Χαίρομαι λοιπόν που είστε εδώ, σήμερα για αυτό και θα σας δώσω μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Με τη δική σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να βελτιώνουμε κι άλλο τους Βρεφικούς, να ανοίξουμε έναν ακόμα Σταθμό και να αυξήσουμε τη δυναμικότητά τους, φιλοξενώντας ακόμα περισσότερα παιδιά.

Σας ευχαριστώ πολύ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Back to top