Κοπή πίτας στον 1ο και 2ο Βρεφικό

Σε μία όμορφη εκδήλωση η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον 1ο και στον 2ο Βρεφικό Σταθμό, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νίκου Μελετίου.

Η διευθύντρια του 1ου Βρεφικού, κα Λίτσα Χανή κέρδισε το φλουρί

Ταυτόχρονα έγινε και αγιασμός για να κυλήσουν όλα ομαλά και αυτή τη χρονιά. Μιλώντας η πρόεδρος, κα Μαυρίδη αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η ΚΕΔΑ στο ανθρώπινο δυναμικό και πρόσθεσε:

“Στην ΚΕΔΑ λειτουργούμε σαν μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε έναν κοινό σκοπό, τα παιδιά, και καθημερινά όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των Βρεφικών Σταθμών είναι στην πρώτη γραμμή και όλοι εμείς πρέπει να τους στηρίζουμε. Σήμερα με την ευκαιρία της κοπής της πίτας θέλω να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε”.

Φωτογραφικό Υλικό μπορείτε να δείτε στην κατηγορία Galleries, ξεχωριστά για τον 1ο Βρεφικό και για τον 2ο Βρεφικό Σταθμό.

Η διευθύντρια του 2ου Βρεφικού Σταθμού κα Ράνια Σιαβίκη

Οι διευθύντριες, του 1ου Βρεφικού Σταθμού κα Λίτσα Χανή και του 2ου Βρεφικού κα Ράνια Σιαβίκη, είχαν ετοιμάσει τους χώρους για την εκδήλωση, ενώ ένα μικρό δώρο περίμενε τα βρέφη.

Και στους δυο Βρεφικούς Σταθμούς εκτός από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μελετίου μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρο κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Αντώνης Κοναξής και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΚΕΔΑ και μέλος του ΔΣ, κ. Φίλιππος Τσιλεδάκης.

Back to top