Η ΚΕΔΑ μετέχει στη Ευρωπαϊκή δράση «EDWARD»

Τον τελευταίο χρόνο η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη έχει καταβάλει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γνωρίσουν τα παιδιά τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς και να μάθουν το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στον δρόμο ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

Στα ΚΔΑΠ έχουν γίνει τρεις μεγάλες εκδηλώσεις βιωματικού χαρακτήρα για την Οδική Ασφάλεια με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών αλλά και των γονιών τους. Οι εκδηλώσεις της ΚΕΔΑ εντάχθηκαν και στην ομπρέλα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εδώ.

Η ΚΕΔΑ και η πρόεδρός της, κα Σοφία Μαυρίδη αναφερόμενη στη δράση «EDWARD» που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου 2019 σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο τόνισε: «Όλοι μαζί πρέπει να δεσμευτούμε προκειμένου να μηδενίσουμε τους θανάτους στο δρόμο».

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Κανέναν Θάνατο στο Δρόμο (European Day Without A Road Death) απ΄ όπου προέρχονται και τα αρχικά της δράσης «EDWARD» έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους πολίτες. Ο Ασπρόπυργος μέσω της ΚΕΔΑ έχει αποδείξει ότι επιμένει στον τομέα της οδικής ασφάλειας και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Back to top