Δράση του Δήμου-«Μαζί για το Παιδί»

Μία ακόμα κοινωνική δράση με σκοπό τη στήριξη κοριτσιών 12-18 ετών οργάνωσε ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κυρία Σοφία Μαυρίδη εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Μελετίου και υποδέχθηκε τα περίπου 70 ανήλικα κορίτσια και μέλη των οικογενειών τους.

Το πρόγραμμα σκοπό έχει να υποστηρίξει τα νεαρά κορίτσια των οποίων οι οικογένειές τους αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες προσωπική υγιεινής.

«Αυτή είναι μία εξαιρετική δράση για αυτό και ο Δήμος Ασπροπύργου την αγκάλιασε» τόνισε η κα Μαυρίδη. «Ερχόμαστε – είπε απευθυνόμενη στις κοπέλες και τις οικογένειές τους – να καλύψουμε ένα πρόβλημα που υπάρχει σε μία δύσκολη περίοδο, όπου η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της. Ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνεχίσει να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες και τους δημότες που έχουν ανάγκη υποστήριξης όπως κάνει και στην ΚΕΔΑ, αλλά και μέσα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Υπηρεσία που έχει την ευθύνη της δράσης».

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης η κα Μαυρίδη μετέφερε και το μήνυμα του Δημάρχου κ. Μελετίου: «Ο Δήμος Ασπροπύργου, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των νεαρών κοριτσιών αυτής της πόλης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει τα μέγιστα, όπως η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Θέλω να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, κ. Ευθυμία Τσίγκου, την Κοινωνική Λειτουργό, κ. Βίκυ Θεοδοσίου και την κ. Άννα Μαρούλη, για  την αμέριστη συνδρομή τους και όχι μόνο στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, που έχει ανάγκη με σκοπό την αντιμετώπιση των δυσκολιών του».   

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ασπροπύργου.

Back to top