ΚΕΔΑ: Αποστολή αγάπης στο Λύρειο

Η δράση της συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπασμάτων για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα ολοκληρώθηκε με την παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε από την πρόεδρο της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη στους εκπροσώπους του Ιδρύματος στην Πεντέλη.

Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού που έπληξε και το μάτι με αποτέλεσμα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να μην έχουν ούτε ρούχα. Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κα Σοφία Μαυρίδη πριν από περίπου τρεις μήνες αποφάσισε να συνδέσει τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών των ΚΔΑΠ με τίτλο «Όνειρο Χριστουγέννων» με μία φιλανθρωπική δράση για την υποστήριξη του Λύρειου Παιδικού ιδρύματος.

Τα ρούχα, ο εξοπλισμός και τα κλινοσκεπάσματα συγκεντρώθηκαν την ημέρα της παράστασης των παιδιών, αλλά και το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Ελευθερίου στον Ασπρόπυργο και χθες η κα Σοφία Μαυρίδη επισκέφθηκε το ίδρυμα και παρέδωσε τον υλικό που συγκεντρώθηκε.

Στο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα Galleries θα δείτε την κατάσταση και το μέγεθος της καταστροφή του Ιδρύματος.

Back to top